person_outline
search

Što je refleksologija lica?

Što je refleksologija lica?

Refleksologija lica je jedinstvena komplementarna holistička terapija koja se temelji na tradicionalnim metodama iscjeljenja. Mnogi stari narodi poput južnoameričkih Indijanaca Mapuche ili čak iscjelitelji u staroj Kini koristili su drevne karte lica i tijela na kojima su bile označe akupresurne i akupunkturne točke koje su povezane s meridijanima koji prolaze kroz cijelo tijelo i povezani su sa svim organima.

Utjecajem na te točke utječemo na same organe s čime poboljšavamo cjelokupno stanje organizma.

Refleksologija lica koristi iste principe kao, recimo, refleksologija stopala što znači da refleksologija radi na identificiranju korijena problema s trenutnim simptomima te radi na izlječenju istih.

Razvijena u posljednjih tridesetak godina od strane Dankinje Lone Sorensena, refleksologija kombinira tradicionalne metode s proučavanjem moderne neurologije lica i središnjeg živčanog sustava.

Tko može uživati u refleksologiji lica?

Terapija je pogodna za sve osobe svih dobnih skupina, uključujući i djecu te osobe s invaliditetom.

Tretmani vraćaju ravnotežu i sklad u tijelo potičući duboko opuštanje i omogućavajući onim područjima tijela i uma koji su pod stresom i izvan ravnoteže da se liječe i popravljaju, vraćajući se u prirodno stanje. Refleksologija radi na emocionalnim, tjelesnim i mentalnim problemima i uspješno ih rješava.

Refleksologija se može koristiti za održavanje dobrog zdravlja, za liječenje specifičnih stanja pomažući u sposobnosti suočavanja s bolesti ili samo za duboko opuštanje. Sama refleksologija ne može izliječiti teže bolesti ali svakako može pridonijeti i podržati liječenje mnogih kroničnih bolesti i akutnih stanja uključujući:

Anksioznost i stres, migrenu, poteškoće u učenju, probavni problemi, starenje i bore, hormonalne neravnoteže, nesanice, astme, depresije ili postnatalne depresije

Za dodatne informacije budite slobodni kontaktirati nas.

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Ostavite komentar

Paketi usluga

Tečaj

Joga lica

kn1500

  • Četiri tjedna
  • Dva sata tjedno
  • +385 99 655 5059

Tretman

Japanski Cosmo Lifting

kn300

  • Cijena tretmana
  • Kupi 5,1 poklanjamo
  • +385 99 655 5059
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok