person_outline
search

Joga lica

Joga lica

Danas žene i muškarci polažu sve više vremena i resursa u svoj izgled. Mnogo je raznih preparata, kozmetičkih zahvata i operacija s kojima se može pokušati postići bolji i mlađi izgled, ali niti jedna metoda se ne oslanja na prirodni proces pomlađivanja. Vjerojatno mislite da nema bore koju injekcija botoxa ne može poravnati, ali imamo novost za vas.

S jako malo uloženog truda, svega desetak minuta dnevno, možete izgledati mnogo mlađe i osjećati se puno bolje. Tajna je u JOGI LICA. Posebne vježbe s kojima se pomlađujemo izvana, ali i iznutra, a rezultati ostaju dugotrajni.

Naše lice odaje stanje našeg zdravlja i daje prvu informaciju ili dojam svima oko nas. Svi streme mladolikom i privlačnom licu koje odiše samopouzdanjem. Problem nastaje kada nas naše lice prestane slušati. Kada dođu prve bore, prvi podočnjaci, mrlje na licu ili kada se koža objesi mnogi to pripišu prirodnom procesu staranja i takvo stanje prihvate zdravo za gotovo.

Nemojte biti jedni od tih, uzmite stvari u svoje ruke, počnite vježbati s nama JOGU LICA i u vrlo kratkom vremenu osjetite i vidite promjene koje se događaju s vašim licem.

joga lica

Na licu imamo 57 mišića, stotinu meridijana i na stotine akupunkturnih točaka koje su povezane sa svim unutrašnjim organima. U glavi se nalaza glavne hormonalne žlijezde koje upravljaju s ostalim žlijezdama u tijelu i tako se brinu za hormonalnu uravnoteženost koja je preduvjet za naše zdravlje.

S JOGOM LICA imat ćete višestruke koristi. Područje oko vrata prema gore je od vitalnog značenja za mnoge organe. Tu na prvom mjestu mislimo na mozak, ali i na štitnjaču te živčani sustav.

JOGOM LICA aktiviramo sve žlijezde u glavi i vraćamo hormone u prvobitno stanje, što znači da vježbanjem lica uravnotežujemo i naš hormonalni sustav, pospješujemo rad metabolizma, pa čak i rad spolnih organa.

Sa samo 10 minuta na dan stimulirajte vaše mišiće i pokažite svoje lice svijetu u najboljem svijetlu.

Ostavite komentar

Paketi usluga

Tečaj

Joga lica

kn1500

  • Četiri tjedna
  • Dva sata tjedno
  • +385 99 655 5059

Tretman

Japanski Cosmo Lifting

kn300

  • Cijena tretmana
  • Kupi 5,1 poklanjamo
  • +385 99 655 5059
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok