person_outline
search

Kundalini joga za buđenje seksualnosti

Kundalini joga za buđenje seksualnosti

Kundalini joga usmjerena je na jačanje energije u tijelu izvođenjem kriya ili tehnika čišćenja kojima se stimulira i aktivira čitav psihofizički sustav i budi energija vatre koja se nalazi u dnu kralježnice. Najpoznatija tehnika za buđenje seksualnosti je Sat kriya. Iskušajte ovu metodu i promijenite vaše tijelo, povećajte seksualnu energiju i poboljšajte sveukupni život.

 1. Sjednite na pete i spojite koljena. Ako imate problema s koljenima ili gležnjevima, možete prekrižiti noge i sjesti na „turski“ način.
 2. Ruke ispružite iznad glave, tako da budu ravne, bez savijanja lakata. Nadlaktice priljubite uz uši, isprepletite prste, kažiprste spojite i ispružite prema gore, a palce položite jedan preko drugoga (žene - lijevi palac preko desnog, a muškarci - desni preko lijevog). Čvrsto sjedite na petama, a kralježnicu cijelo vrijeme držite uspravnom.
 3. Počnite pjevati Sat Naam, ponavljajući u ritmu od osam puta u 10 sekundi. Dok uvlačite pupak prema kralježnici, pjevajte Sat, a pri opuštanju mišića abdomena pjevajte Naam. Oči držite zatvorene i fokusirajte se na točku između obrva, Ajna čakru, poznatu i kao treće oko. Radite ovu vježbu od tri do 31 minute. Početnicima se savjetuje da ovu vježbu izvode po tri minute dnevno, postupno je povećavajući na 11, odnosno 31 minutu. Trudnice, kao i žene tijekom prva tri dana menstruacijskog ciklusa ne bi smjele uvlačiti trbuh, ali mogu sjediti i pjevati.
 4. Na kraju udahnite duboko kroz nos i nježno stisnite mišiće stražnjice i one duž kralježnice. Kratko zadržite dah dok se fokusirate na područje iznad vrha glave. Izdahnite pa sve ponovite još dva puta.
 5. Opustite se. Legnite na leđa u položaj Shavasane i zadržite se u tom položaju mrtvaca onoliko dugo koliko ste proveli pjevajući Sat Naam.
(0 votes)

Ostavite komentar

Paketi usluga

Tečaj

Joga lica

kn1500

 • Četiri tjedna
 • Dva sata tjedno
 • +385 99 655 5059

Tretman

Japanski Cosmo Lifting

kn300

 • Cijena tretmana
 • Kupi 5,1 poklanjamo
 • +385 99 655 5059
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok