person_outline
search

Kako sam pronašla svoj poziv
Nina Romih

Kako sam pronašla svoj poziv

Kako sam našla svoj poziv? O jogi lica se je u Sloveniji puno pričalo i priča je bila vrlo primamljiva, odeš na tečaj naučiš 15 vježbi koje onda možeš vježbat gdje god želiš i kad god želiš, ne trebaš puno vremena a sa time možeš do nekdje zaustavit tok starenja  i izgledaš mlađe i svježije.

Zašto ne, bila sam u 34 godini i polako sam počela priminjivat znake starenja, a od uvijek su me zanimale alternativne metode, meditacija, joga, eft-tehnika, ayurveda, taoizam, zdrav način prehrane su stvari koje su dio mog života več duže vrijeme. Pa ajde probat cemo i jogu lica. A to nije bila samo nova tehnika koju sam učila to je bila ljubav od prvog susreta, odmah sam znala da ču učenje nastavit i da ću upisati tečaj za instruktoricu i pokušat to znanje prenest na što više žena. O tome zašto toliko volim jogu lica i opčenito rad sa licem mogla bi pričat satima pa i danima, al ću vam ovdje pokušat objasnit  na kratko.

Lice je naš najistaknutiji dio i na njemu možemo razabrati sve što se događa u nama, na njemu možemo razabrat stanje naših unutrašnjih organa, naše emocijonalno stanje, pa i našu prošlost a i bodučnost. Kad vježbamo mišice našeg lica ne dobivamo samo ljepši i mlađi izgled nego donosimo balans u cijelo tijelo a stimuliramo i žljezde u glavi koje su zadužene i za kontrolu rada svih ostalih žlijezda u tijelu, a hormonalni balans je uvjet da bi se mogli osječat dobro i mlado.

S jogom lica se mi je otvorio neki novi svijet i bila sam željna znanja i tako sam usporedno sa instruktorskim tečajem joge lica upisala i seminar refleksologije lica a kasnije i japanski kozmo lifting. Sve te metode imaju uporište u znanjima starodavnih kultura (tradicijonalna kineska medicina, ayurveda, južnoameriški indijanci,…) tako da svakodnevno istražujem ta stara znanja i dograđujem svoje znanje kako bi ga mogla predat dalje.

Veselim se susretu sa vama, možete doći na tečaj joge lica gdje ćete dobit znanje koje će ostat uvijek sa vama i moći čete ga upotrbljavat kako i kad hočete. Možete doči na tretmane Japanskog kosmo liftinga koji je jako opuštajuč u tijelo donosi balans a lice če vam zasjajit i izgledat čete mlađe. Ako u vašem tijelu postoje ozbilniji disbalansi i to utječe na kvalitetu vašeg života dođite na refleksologiju lica, gdje čemo na podlozi vaših simptoma i pregledom vašeg potkožnog tkiva sestavit individualni tretman i vratit vam osmjeh na lice.

(0 votes)

Ostavite komentar

Paketi usluga

Tečaj

Joga lica

kn1500

  • Četiri tjedna
  • Dva sata tjedno
  • +385 99 655 5059

Tretman

Japanski Cosmo Lifting

kn300

  • Cijena tretmana
  • Kupi 5,1 poklanjamo
  • +385 99 655 5059
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok